Citiraj:
Autor Bezecinho
Imam jedno pitanje pa me zanima jel ima tko sličan problem...
Na homescreenu sam imao uključeni prečac za e-mail, ona traka ispod kontakata... (obavjest o e pošti).
No danas mi je to nestalo, iz čista mira. Odnosno, ostala je ona traka samo na kojoj je bio prečac (gmail) kojeg sad nema. Dakle samo je siva traka. Probao sam u postavkama uključiti/isključiti (vidljivost e-pošte), ali ta siva traka se en miče... Makne se jedino kada maknem traku kontakata sa homescreena...
Dal se može ikako to riješit a da ne radim hard reset? nadam se da ste shvatili o čem se radi...
|
napravio sam vracanje na tvornicke postavke, ali i dalje je isto
Citiraj:
Autor fre@k
ta usluga se naplacuje meni je stigla na email obavijest kako imam 2 dana do isteka, i jucer su mi ukinuli tu uslugu i obavijestili me emailom, glupost totalna 
|
ne, ne radi se o nokia messaging programu, vec o obicnim postavkama za email u samom uredaju
Citiraj:
Autor Bezecinho
ja mislim da je meni neki softverski bug u pitanju... Uglavnom, usluga e-mail mi radi i sve je super, jedino onaj prečac koji se može staviti na homescreen ispod trake kontakata, njime se direktno pristupa mailboxu. Inače, taj prečac se uključuje na postavke--- osobno---- poč zaslon---- obavijest o e pošti.
Neovisno o tome, jel je vidljivost uključena ili isključena pojavljuje mi se siva traka na homescreen i pritiskom na nju ništa se ne događa....
jedino ju mogu maknit ako maknem traku kontakata...
mislim da mi ne gine hard reset....
|
ja sam imao na memorijskoj oko 16kB slobodno a na mem uredaja oko 18mB, zablokirao mi se preglednik pa sam morao bateriju vadit van, nakon tog mi je na pocetnoj samo siva traka, ne pise vise email koji je novi
nadam se da necu morat na servis nosit, i kako spremit sve podatke tako da kad dobijem mob sa servisa i sve obrisu da sve programe, igrice, biljeske, kontakte... vratim nazad?