18.04.2010., 13:32
|
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Autor thedream
Ispada da su prvi,najstariji,uzalud upisivali magisterij,kad su ga mogli dobiti džabe studiranjem po bolonji da su se rodili 10g kasnije,dok recimo ovi moji, ispada također da su istresli 6 000 eura zaqrc,jer odnos magistar specijalist i magistar struke ne vjerujem da je u poslovnom svijetu još uvijek kod nas definiran,pri tome mislim na zavod za zapošljavanje i natječaje za posao.
|
nebih bas rekao. po meni svatko tko ce zaposlit jednog magistra ili doktora, zna dobro sto to znaci, ili ce barem provjerit. svakako nije isto jel imas postdiplomski ili ne.
Citiraj:
Autor thedream
Najgore od svega,po sistematizaciji sa EU,što su onda ljudi koji su diplomirali primjerice ekonomiju,moji kolege i kolegice,po starom programu, a nemaju para da upišu 6 000 eura harački PDS da bi se uskladili sa EU i da bi im se titula priznala vani?
Hoćete odgovor..može. Oni su govnu brat. Jer u EU ne postoji više diplomirani ekonomist kao titula,već se sve usklađuje s Bolonjom. Čitaj = fale im 2 semestra sa PDS-a da bi postali mr.spec. i to se plaća 6 000 eura na mom dragom faksu,ili im fali da su završili po bolonji i postali odmah 3+2 mr.struke. Izravnanje koliko je meni poznato,postoji i naravno - fino se naplaćuje.
|
kakvih sad 6000e, pa izvade "novu diplomu" na kojoj im se upise mag. struke za 200-300kn, ako ih vec toliko boli sto nemaju akademsku titulu koja je u skladu sa bijelim svijetom.. to se nikako nemoze usporedjivat sa postdiplomskim. mjesas malo loncice...
|
|
|