View Single Post
Staro 17.04.2010., 21:03   #805
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
NP, moram jos malo salabajzati netom jer ima jos par stvari koje me zanimaju npr. veca izdrzljivost u trcanju kada si nakrcan kao konj , smanjenje tezine oruzja itd. Samo ne znam je li bas u redu modati modove ali ionako nisu za javnu distribuciju pa valjda nece niko gundjati
Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd
Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo
ne bi ti prigovarao niti se pravio pametan,no ako moddas ono sto je moddano da napravi igru realniju zar ti igra ne gubi car mislim...
ajde ako se modda tezina do 130kg,ipak treba vuci robu iz military warehouse-s ali ostalo je meni barem bezvezno
nhf,samo moje misljenje

u Complete Mod 2009 ima lijepo nightvision,i to uvelike pomaze pri noci...
no taj mod ocito uvelike cilja na realnost sto je super
probati cu ga i ja
a cuj,da je kojim slucajem igra napraviti kao LURK mod,pitaj se koliko bi ljudi igralo...

mozda nas par kojima se svidja tematika i opcenito imamo zivce za takve igre,ali ostalima mislim ne...
iako je igra vec po defaultu teska....

btw.zippo ako je dopusteno da moddas lurk,slobodno izbaci zippo verziju lurk moda sa malo vecom dopustenom kilazom,laksim oruzjima itd...