View Single Post
Staro 17.04.2010., 20:26   #804
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
@zippo
hvala na settingsima moram probati danas vidjeti da li je isto i u Complete Mod 2009
sto se tice LURK moda i opcenito STALKER serijala mrak je fenomenalan jos kada je grmljavina i oluja,ali za one slaba srca nije bas preporucljivo

sto ne stavis night vision makar onaj najlosiji...vidis barem 5mi ispred sebe hehe =D
NP, moram jos malo salabajzati netom jer ima jos par stvari koje me zanimaju npr. veca izdrzljivost u trcanju kada si nakrcan kao konj , smanjenje tezine oruzja itd. Samo ne znam je li bas u redu modati modove ali ionako nisu za javnu distribuciju pa valjda nece niko gundjati
Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd
Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote