View Single Post
Staro 17.04.2010., 19:21   #3140
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
nekako me se ne može uvjeriti da je nužno potreban. Jelc; odi srči juhu
A jel? Tesko te uvjeriti?

Ajmo na osobniju razinu, to ljudi onda bolje shvacaju. Kakva ce bruka i steta nastati kad netko bude klinuo ovdje i vidi da nema tvojih slika? Linkovi presusili i nema nicega a trebale su biti ove slike.

Znas li koliko atraktivnih tema ima koje traju godinama i kako se vremenom nakupi (stari hostovi/linkovi) gomila mrtvih linkova? Zar ti nije drago da i dalje budu aktualni i zivi linkovima? Kad vidis hrpu mrtvih linkova, to izgleda kao neki zapusteni forum. Tko voli u nekoj temi - koju je pronasao pretrazivanjem ili ciljano - lupati po linkovima kojih vise nema? Sto ces nekome odgovoriti na PM kad ti javi recimo za prvu temu? Bok Codiace, hvala ti na dojavi, sredio sam si slike

I sad svaki drugi stariji forumas vidi negdje da je olinjao link i promptno ga obnovi. Nije li do dobro za forum? A sve na spontani nacin; kad naidje ili kad vidimo, odma reagiramo.

Kao u koloni, kad pristojnoscu svaki vozac pusti po jednog koji mu ulazi sa strane u ulicu i automatski smanjuju guzvu. Nije problem Jelc-a gnjaviti na PM za neki oglas, ali za svaku usputnu sitnicu zivkati da poravnava linkove? Pa nema smisla. Ubija spontanost i slobodu. Na kraju krajeva, sve se to odnosi na kvalitetu foruma i njegovog sadrzaja. U ovom slucaju aktivnog sadrzaja.

Nadam se da sad malkice shvacas da je Edit itekako prijateljska i normalnim forumasima korisna opcija. Stavite ga nazad u naletu nekog prosirenja/modernizacije, ali ga svakako stavite. Neka kvazi mod opcija onima koji se nisu ogresili o zakon ili tako nesto
Visage je offline   Reply With Quote