View Single Post
Staro 17.04.2010., 17:17   #23
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Bed je jedino što doma imam starije napajanje,koje mi je opskrbljivalo staru kantu (celeron 1,3,512 sdr,128mb ati radeon 9250 se,ide 80gb + ide 40gb),ali nema sata kablove da isprobam!
Odnosno,doslovno sam uvjeren da ni to napajanje ne bi guralo ovu konfu.Čini mi se da grafička vuče (iako crpi energiju iz pci-e utora) dosta energije,a ovo napajanje ne može isporučiti toliko u tom momentu (ili je defektivno).Tako da,pošto je ovo starije,uvjeren sam da isto tako ne bi šljakalo.
Moram nekoga zamoliti da mi posudi jače i kvalitetnije napajanje na barem 3 sata,da isprobam sve.
Jedina je frka što su svi moji frendovi mamine maze,kompovi su novi,garancija ovo ono,pa čisto sumnjam da ću uspjeti iskombinirati nekakvo napajanje.

Probat ću,ali su šanse veoma male.Ah,čini se da ću morati čekati da se stara odluči hoće li uzet ovo napajanje što su mi kod nje u trgovini preporučili (Technomax) na revers.
Ali,ako zamjenim napajanje i problem se nastavi,dijeli me metar i pol da šiknem sve kroz prozor.

EDiT: Evo što se dogodi kod mene.Identičan problem.Jedino što ja ne igram Warhammer.

http://www.youtube.com/watch?v=WpyaJ3-CoOM

Zvuk ide trrrrrr i slika stoji,komp ne reagira.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.

Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 17.04.2010. u 18:02.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote