View Single Post
Staro 17.04.2010., 16:08   #3231
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Primjer, igralo nas je 4-5, u teamu sve PcE face, svi se nabubali u jedan squad i ostalo je jedno mjesto prazno.
Kolko god puta sam stisnuo join, tolko puta je netko odlučil stisnuti kick.
Mislim zaboli me za vaš squad ali ako se već normalno igra, vredu je da smo svi u istom squadu.
U peak hours je redovito preko 18-20 igrača na serveru, već se desilo da bude full. Mislim da sam svjedočio tome o čemu pričaš, iako nisam ni ja bio u tom squadu, ali radi se o tome da žele napravit mjesto za igrača iz TS-a kako bi se mogli respawnat na njega. Jer se dogodi da taman odlučim krenut u juriš prema m-comu a onda čujem Nea, Vekija, Nebboa,..kako viču "čuvaj život, respawnamo se na tebe". I ona se negdje zabijem dok se ne respawnaju, a mnogo je veća šansa da ćemo se probit i aktivirat mcom kad nas je 4 nego kad sam jurim prema njemu i 4orici koji ga čuvaju. Neko van TS-a to ne zna i on u najboljoj namjeri krene na mcom i pogine pa svi moraju ić od baze, itd.. U isto vrijeme je netko od PCEovaca i dalje blizu mcoma, ali se ne mogu respawnat na njega.

@Neo: ako ja i/li Triumph jedini imamo pass ne smatram da tad ja i on možemo jedini mjenjat postavke, već da NITKO ne može mijenjat postavke jednom kad podesimo server. Nakon što ga podesimo brišemo bfbc cc i procon. Ja sam ih već uninstall. Ovo Constantinovo je primjer najbolje namjere ali upitno kvalitetnog rjesenja, dobro je pozvat ljude na TS (da ne jure okolo ko kokoši), s druge strane preko cijelog ekrana izbaci poruku neke fluorescentno ljubičaste boje, ne možeš je ignorirati pa te može smest u borbi. Imho, full clean look, nikakve poruke, pozdravi, čestitke,..osim na početku kod bannera, tamo bi mogli nadodat TS tj. ip servera i port, nakon ulaska u igru - samo igra. Jedino što bi trebalo podesit su mjesta za članove i random rush/conquest, mislim da se to može u proconu.

ps. možda nevjerojatno ali se slažem dobrim dijelom s Manskyjem, ima i previše prilika (fakultet, posao,..) kad se moramo obraćat drugima s "gospodine", ne vidim ništa grozno u tome da neki daju malo oduška. A i ipak je ovo ratna igra s hrpu živcirajućih bugova, neprirodnije mi je čut Aerendyla kad full smirenim glasom kaže "dolazi helić", nego Manskyja dok urla "%$#$% HELIĆ HELIĆ JEB MU MATER %$#%$&$#$ MA UBIO ME PIC &%%&$%#$ MAAADAAAJJJJ JEBEMU %$#%$&".

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 17.04.2010. u 16:17.
Cartmann je offline   Reply With Quote