View Single Post
Staro 17.04.2010., 14:09   #3136
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Drug Visage

Citiraj:
je izgleda zaboravio na korisnike "Otišo sam sarmu probo nisam" koji su "demonstrativno" pobrisali sve svoje postove kad su odlazili sa foruma i tako napravili sranje od tema?
Neka me netko ispravi ako sam u krivu... ali jedine takve epizode se sjecam vezano za Sky-evo brisanje? Do danasnjeg dana, cak i nakon sto je otisao i upitah ga velikim Zasto? ... ne mogu se sjetiti sto ga je toliko razljutilo da je pozelio brisati svoje postove?

Citiraj:
Od onda su na žalost i ukinute neke opcije o kojima se sad priča.
Mislis na "Delete" posta? Dobro, to i ne treba biti dostupno bas svima jer je vrlo nezgodna opcija. Posebno u nasim vodama.

Citiraj:
kod koga bu se kuhala suha svinjska glava za 25.05

Citiraj:
Ni mene ne smeta edit (osim kod pametnjakovića koje quotaš a oni editiraju stari post da ti "odgovore") ali je u stvari potreban samo za Tržnicu, za ostalo možeš ugnjavit i moda pa nek dela malo
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Profil nije bio ukinut našom voljom Visage, već je upgrade foruma popapao tu tablicu
Tak da veselje ili ne, to je otpočetka planirano da se vrati.
A i edit starih postova, FAQ-ova i slično - gdje je problem cimnuti moderatora da ti ispravi tekst?
Ha dobro, bit ce onda tako. Ali u nekoj bliskoj buducnosti i "modularnijem" sucelju, individualni "Edit" za stare forumase ce svakako biti dobro dosla opcija koja se naravno ne smije zloupotrebljavati.
Visage je offline   Reply With Quote