Lijep pozdrav kolegama... neznam da li ću pogoditi temu? ako sam fulao nemojte zamjeriti... situacija je sljedeća: neki dan sam se zabavljo sa kodecima u gom playeru maknuo sam njegove, a stavio coreAVC za h264. filmove i naravno u roku od nekoliko sati su mi se "poklali" codeci predpostavljam jer sam dobivao poruku da windows explorer prestaje raditi i stalno se restarta čak i u safe modu, izlaz sam našao u sistem restore opciji...
a zašto sam to išao raditi, zbog toga što mi slika zatrza svakih 3-10-30sec.... dajte molim vas uputite me da jednom zauvijek naučim i naštimam te codece kako treba, sada ni mp4 nemogu gledati bez tih trzanja... proguglo sam net i nenadjem niti jednu stranicu da je netko malo objasnio oko naštimavanja codeca na hrvatskom... dajte pomozite neki link preporučite ili slično...pozdrav..
P.s: ako netko mi može najbolje objasniti kako da ugasim u gom playeru codece koje netrebam i da koristim ffdshow i coreAVC, jer divix i xvid rade dobro, a kod mp4, mkv, avchd (gom tu koristi njegov gretech video codec) tj malo boljih formata dolazi do trzaja slike??
što se konfiguracije računala tiče to je ok 100% notebook je HP Pavilion DV7 2150ez...
zahvalan sam vam od srca ako mi pomognete, znam da će sada biti i prijedloga za novi player, ali meni odgovara gom i samo njegovo podešavanje, veliko HVALA još jednom... pozdrav!