View Single Post
Staro 17.04.2010., 11:04   #16
huzo
Zvoni. Kucanje ne radi.
Moj komp

huzo's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
mymoon ima pravo u neku ruku,inace u zvucnim kutijama su spojeni bas,mid i visoki svaki preko svoje skretnice tako da dodje na isto,samo sto je mymon spojio woofer na oba kanala sto nije bas preporucljivo jer stereo signal nije sinhron,znaci ljevi i desni kanal na jedan sub bas ne igra...mislim radit ce to,ali se neke frekve anuliraju...ali obicnom korisniku ce to radit super! znaci sub je spojen na kanal i paralelno na njega mid i visoki!,to je ok,jedino malo treba pazit na impedanciju onda da ne bude premala pa da izlazi ne izgore....

@crash

uzmi woofer recimo 16cm ili jos bolje 20cm,16cm ti ide u kutiju od 7-1o litara,20cm od 12-14litara,naravno kompresija,nema smisla radit BR na tim malim promjerima ,a i bolje zvuci kompresija,preciznija je! e i sad cu ti reci kako sam ja to nekad imao spojeno!imao sam auto pojacalo koje sam spojio na napajanje od kompa i iz receivera taj sub preout spojio na to pojacalo i pojacalo na sub i to je sviralo naravno... ionako sam muziku slusao sa kompa tako da mi je ionako bio komp ualjen stalno...