View Single Post
Staro 17.04.2010., 09:19   #3
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
nisam pisao na tom laptopu
to sam i ja razmisljao, na mom kompu mi cesto windowsi - kad se gase zastanu na onom crnom ekranu gdje nudi end process - cancel i ugasi se, a na tom laptopu odmah direkno dodje na shutting down i tako stoji, stalno...
antivirus je nod 32 4 , gore osnovni programi tipa skype, office i sl, probat cu to da disableam procese, pa javim...
lap je prvotno radio normalno, istestiran s moje strane nakon stavljanja windowsa...stvar je u tome da nije moj, pa ne znam tocno kad je to pocelo i nekakav moguci razlog koji bi do toga doveo...

jos jedna stvar, jedini nacin da ga ugasim je da izvadim bateriju i iscupam iz struje, kad drzim tipku za gasenje se ne ugasi....

probao sam ga jucer rastaviti , ima jedan hladnjak na ploci koji bude jako ugrijan(ali, koliko sam skuzio to nije od procesora, mozda od chipa od ploce? -pretpostavio sam da mis i tipk stekaju jer se lap pregrije, ali pocinjem sumnjat u to)

eto, nadam se da je to malo vise info..pokusati cu danas popdne otvoriti nekakav log da vidim ima li kakvih gresaka kad se gasi