Citiraj:
Autor TomRi
ako ganjaš mali input lag... ima ih i sa 0ms (ovaj što ja imam npr),
kada ga spojiš paralelno sa CRT ekranom, nema kašnjenja. dok drugi kasne i po 20-30 ms.
|
Tvoj ima kašnjenje
http://www.digitalversus.com/duels.p...8&p2=2098&ph=1
Ali opet je vrhunski, jedino je 22"
Ma kompam stalno po netu, i ono što nađem sa input lagom 0, ili 2-8ms najčešće nema u hr. A ono što ima u hr, ima odvratnu sliku prikaza (odvratnu mislim na ocjene 1.5-2/5) ili pak imaju ghosting...
Evo, već 2 dana, pa ima provedeno 6h kopanja po netu, nikako da nađem neš pošteno.
Odgovara mi:
LG 2442PA - nema za kupit
Asus LS246H - nema za kupit
BenQ G2400W - nema za kupit
Iiyama E2403WS - nema za kupit
Samsung PX2370 - to nisam siguran ima, nema...
Valjda nakon još 6h bum neš smislio. Dođe mi sad da otvorim firmu, udrugu i da krenem s masovnim testiranjima LCDa i input laga itd... Već vidim web:
www.testmylcd.com ili
www.crolcdreview.com
Citiraj:
Autor CyCl0p$
isto tako sam citao da ti usporedni testovi crt vs. lcd nisu bas tocni jer 2 izlaza na grafickoj nisu u savrsenoj sinkronizaciji, tj. izmedju njih ima nekakvih razlika...
|
Zato se testiranje vrši spliterom, a ne na 2 izlaza
Citiraj:
Autor denied
Kad sam ja jos kupovao monitor sjećam se da je bila spika ako hoćeš najmanji lag onda tn matrica....
|
Nije sve u TN matrici i G2G 2ms. Ima i dosta monitora 5ms i 8ms koji imaju jako mali input lag (manje od 10).
Tako da je bolje uzeti, npr, neku bolju matricu, koja nema ghosting, G2G 8ms, input lag 0-8ms, nego li TN G2G 2ms sa input lagom većim od 20ms