Problem je u tome što kad netko tko nema podešene te poruke klikne "save" program ih ipak spremi, ali kao prazne.
Iako je prvi tren zanimljivo, ne kaže se uzalud "puno baba, kilavo dite". S obzirom da smo se dogovorili da sve bude DEFAULT nema potrebe da svi prčkaju i isprobavaju postavke, mislim da bi trebali dati jednom clanu (eto Aerendyl) da ima pass (jer netko mora imat), sve stavi default + podesi rezervirane slotove za članove ili da clanovima opciju kick ako je server pun te više ne ulazi u aplikaciju osim ako se zajedno dogovorimo nešto promjenit.
Jer ima tamo i opcija koje mogu bit opasne, npr. prijava pb-u (sjetilo me zbog Aerendylove šale maloprije), netko slučajno ili iz zezancije napise nešto tipa /!pb nick i onda bude sranja. Isto tako se sjecam da bi ispižđivao na stranim forumima kad bi mi iskakale ogromne poruke na njemačkom ili španjolskom. Nema ništa zločesto u malo zezancije, ali ima nas 15 admina i ako se svi krenu zajebavat, a obično tako bude jer svi kažu "ako može on mogu i ja" nastat će sprdačina.
Smatram da bi trebali stavit onako kako smo se dogovorili, sve default, mape default, sc i bez ff, samo na ulazu u server (ne igru vec server dok se loada) poruku "welcome to pce clan server" i ispod TS s ip i portom za ulazak, nikakve poruke koje iskaču i ometaju, chatanje preko poruka itd..