Citiraj:
Autor Artistar
Pozdrav
Mene danas dopalo slaganje wireless-a na Bnetu pa trebam pomoć oko izbora routera. Ostalo sve funkcionira, uzet je 3D paket (obični), modem šljaka, i nema problema.
Gledam ova dva:
D-Link DIR-300
Linksys WRT54GH
Bilo kakva iskustva su dobrodošla, neki problemi, nekompatibilnosti, svejedno, sam da ne kupim neš bezveze. Ak ne valjaju može i prijedlog za neki pouzdani. Hvala. 
|
moj savjet ti je da ne kupuješ rutere koje ti bnet ponudi kad se spojiš na xcarnet nego one koje ti postojeći korisnici preporučaju. Ja sam jučer dobio xcarnet uslugu i spojio se preko bridga i otvorila mi se stranica portal.bnet.hr di su ti upute za 3 uređaja; DLINK DIR-635, Linksys WRT54GC i Canyon CN-WF54! Ja sam kupio Canyon i naravno sve postavio po njihovim uputama ali to naravno ne radi! Zvao sam ih oni nemaju pojma da imaju taj portal i da postoji taj uređaj i frajer mi je reko da oni to više nemaju u ponudi i ne odgovaraju ako to ne radi! Onda sam kupio TP-LINK WR340G koji mi je preporučio jedan korisnik ... i uređaj odlično radi ... daleko bolji od canyon-a, a ista para!
tako da pazi kad kupuješ rutere vezane za xcarnet da se ne općeš kao ja.