View Single Post
Staro 16.04.2010., 15:11   #825
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Artistar Pregled postova
Pozdrav

Mene danas dopalo slaganje wireless-a na Bnetu pa trebam pomoć oko izbora routera. Ostalo sve funkcionira, uzet je 3D paket (obični), modem šljaka, i nema problema.

Gledam ova dva:

D-Link DIR-300

Linksys WRT54GH

Bilo kakva iskustva su dobrodošla, neki problemi, nekompatibilnosti, svejedno, sam da ne kupim neš bezveze. Ak ne valjaju može i prijedlog za neki pouzdani. Hvala.
moj savjet ti je da ne kupuješ rutere koje ti bnet ponudi kad se spojiš na xcarnet nego one koje ti postojeći korisnici preporučaju. Ja sam jučer dobio xcarnet uslugu i spojio se preko bridga i otvorila mi se stranica portal.bnet.hr di su ti upute za 3 uređaja; DLINK DIR-635, Linksys WRT54GC i Canyon CN-WF54! Ja sam kupio Canyon i naravno sve postavio po njihovim uputama ali to naravno ne radi! Zvao sam ih oni nemaju pojma da imaju taj portal i da postoji taj uređaj i frajer mi je reko da oni to više nemaju u ponudi i ne odgovaraju ako to ne radi! Onda sam kupio TP-LINK WR340G koji mi je preporučio jedan korisnik ... i uređaj odlično radi ... daleko bolji od canyon-a, a ista para!

tako da pazi kad kupuješ rutere vezane za xcarnet da se ne općeš kao ja.
Xenon je offline   Reply With Quote