Imam problem sa tipkovnicom Logitech G110 koju sam priključio na MBO Asrock 890GX Extrem3 te prilikom podizanja sustava u samom boot startu nemogu ući u BIOS sa F2 te prilikom dizanja u windowse istu neprepoznaje dok se windowsi nedignu u cijelosti.Windowse sam stavio komplet nove, instalirao najnovije drajvere i aplikacije od Logitecha, probao sa default BIOS-om koji je bio na MBO 1.00 i nije radilo pa sam stavio novi BIOS 1.20 isto neradi i isto se ponaša prilikom dizanja sustava nikako nemogu ući u BIOS

Trenutno koristim drugu tipkovnicu od Logitecha(75kn jeftinjara) i sve najnormalnije radi, ulazim u BIOS sa F2 i sve OK.Sve inaće radi normalno sa trenutnom tipkovnicom, ali sa G110 ništa u startu jedino kad se windowsi podignu onda sve radi kako treba glede pisanja i dr. radnji.
Pretpostavljam da je problem u drajverima od Logitecha ili Asrock-a koji neprepoznaje istu

Zna li netko možda u čemu je problem, napisao bi dopis suportu navedenima ali me hebe engleski jezik te kako da riješim problem?
Ili da prodam tipkovnicu koja radi odlično i na Asrock 785GXH/128MB je radila bez problema.
Hvala.