View Single Post
Staro 15.04.2010., 23:53   #12
dubravkol
Premium
Moj komp

dubravkol's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
ne treba ti posebno pojačalo niti aktivni sub.

možeš složiti pasivni sub i napraviti pasivnu skretnicu koja će na sub propuštati samo sub (i bas) frekvencije.
najbolje je da koristiš sub zvučnik sa dvije zavojnice i spojiš ga na front l i d kanal

Tak može složit, al rezultat je upitan isto kao i cijena tog uratka jer mislim da se bude opako približio ako ne i prešao cijenu nekog rabljenog Mission subwoofera na koji se da naletit između 900-1000Kn. Njega sam samo uzeo kao bezvezni primjer tak da se ne kačite bezveze zašto baš taj

Druga stvar kak misliš da bude taj sub svirao bas ako nije spojen na subout nego na frontove? Jedino da staviš u postavkama da nema subwoofera u sistemu pa onda da sav bas ide na prednje. Ako tako spajaš nema mogučnosti štelanja glasnoće subwoofera preko receivera nego svaki put ako želiš nekaj promjenit moraš ić kopat po zadnjoj strani subwoofera, a po mraku i dok počneš gledat film i nije neki gušt

Bespotrebna komplikacija s kojom ništa ne bude dobio, vrebaj neki rabljeni sub i kad naleti kupuj, ili skuplja opcija kupi novi u dućanu, spoji i uživaj
dubravkol je offline   Reply With Quote