View Single Post
Staro 15.04.2010., 06:34   #3082
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
I bolje što je ograničen, jedino bi produžio na 30min za forum čisto zbog gramatike i nedorečenih misli...

Na tržnici bi ga definitivno ukinio, ima se "bump" pa tamo ažurirat stanje prodaje.
Bar će bumpovi biti racionalniji, ukinio bih ga zbog muljatora koji editiraju oglase kad dođe do problema.
Također zbog brisanja prodajne cijene pa ti znaj pošto je nešto prodano i oslanjaj se na "određene" procjene.
Isto tako u naslovu oglasa 5 stvari a u oglasu dvije ? Gdje je ostalo ? Pošto je prodano itd ?

Za tutorijale zbilja ne vidim zašto bi bio problem cimnit moda da ti otključa ? Nije da svaki dan ima 20 novih i tu se mod neće umorit otključavanjem definitivno

Obično sam ja protiv svega što @tor "izmisli" ili zmudruje ali ovo sa ukidanjem edita kakav je bio se moram složit.
1. Po čemu je "bump" manje racionalan od dodavanja ili objavljivanja koje su stvari prodane? Opet imaš samo 4 bumpa i 7 dana do idućeg postanja. Samo što će se sada stalno otvarati nove teme, a postojeće ti neće puno pomoći bez edita.

2. A sada ćeš znat pošto je prodano? Pa malo tko dobije ono što traži, uvijek se žicaju niže cijene, kompenzacije i sl., a ne vidim što se tebe tiče konačna cijena nekog komada hardvera, za to postoje procjene. Ne znam otkad prodaja mora biti full transparentna...

3. 5 stvari, a u oglasu dvije? Pa zamoli se mod da editira naslov i riješeno. A višak stvari u naslovu privuče više ljudi i veća je šansa da će se prodati itemi. Iako mi to smeta, jednostavno je tako.
Za ostalo te nije briga, prodano je...

Osobno, počeo sam unutar prvog posta pisati što je prodano i kome je prodano. Konačna cijena najčešće uopće nije ona koju sam tražiio, ali mi se ne da pisati svaka promjena od 5-10-20kn.
Radije da se "natjera" ljude na takvo nešto, ako već moraš znati takvo nešto.
Ovime su modovi manje opterećeni i to kužim. Samo, što će nam onda? Neka naprave superforum koji ne treba moderirati i svi sretni... Ovo je linija manjeg otpora.

Sad ćeš unutar prvog posta i 4 bumpa tražiti što je prodano, što nije, kome je prodano i kome rezervirano... Have fun.
EDIT kakav je bio

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote