View Single Post
Staro 14.04.2010., 15:19   #3162
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Ja ako previse psujem ili komentiram slobodno mi recite, ali ako dobivam po picki nemojte se ljutiti zbog "Ma odi u recku"
Igrao sam jucer i sa DarkViperusom, i taj ton glasa me fino nasmijao. Prica ko robot, bez podizadnja tona, dvije tri riječi...tajac...dvije tri....tajac i sve kratke i informativne.
Od Manskog ocekujem bar jedan slom živaca dnevno i evo obecajem da nema vise rusenja one zgrade nozem, ALI samo na nasem serveru, za druge me nije briga. M`key?
Volim te. <3

@ Neo, opet ja kriv,ma idite u qrac.
A šta ćeš,takav sam,zapaljv k'o barut,iam kratak fitilj i ne mogu se kontrolirati u takvim situacijama baš,jer sam sebi ne zvučim tako agresivno.Ali evo,obećajem da ću poraditi na tome,ali samo pod uvjetom da ako nekoga nešto lijepo zamolim (kao jučer Triumpha da ne sruši M-Com nožem ),da se to ispoštuje i sve pet momci.

I još nešto,treba izglasati jednog,eventualno dva admina.Ovo postaje dramatično i previše je tenzija,svi smo se složili u vezi toga.Ako će doći do promjene mape,bilo bi zbilja lijepo da se prije toga najavi,makar da poruka bude na displeju.
Isto tako:
"Balance teams and play fair" - baš nam ne ide od ruke.Kada treba balansirati,nitko neće,jer svi vole gazit.Jebiga,ša je da je,treba balansirati timove.I normalno da ako nekolicina neće preći kada treba balansirati u naš tim,da onda ni mi iz inata nećemo preći,kada treba igrača suparničkom timu.
Ako ćemo se prijavljivati za ligu,ili neki drugi turnir,momci...moramo igrati i biti složni,drugačije ne ide.Moramo biti tim.Mene ne živcira kada gubimo,već kao npr. sinoć gdje smo igrali Triumph,Veki,Cartmann,Neo i ja...jebote.Valparaiso mapa,silazim kao assault niz brdo pored svjetionika,idem armat u selo dolje.Što mislite koliko sam "svojih" kempera nabrojao dok sam se spuštao cestom?
Ni manje,ni više,nego 9.I što je žalosno,svi stoje u redu,kao da se dijeli crni kruh.
Jučer na našem serveru u našem timu neki lik koji je tek počeo igrati (nemam ništa protiv,svi smo krenuli od nule),uzme snajp,odaje nam poziciju i ima k/d = 0/19.Mislim stvarno,jebote.Uzmi medica i učini nešto korisno za tim.Pišem "ammo",a debil proleti pored mene kao da ne postojim.Ne može se tako igrati,jednostavno ne može.I normalno je da su nas onda Nebbo,Triumph i ostatak drugog tima,u kojem je minimalan rank bio - 28; pregazili.Nas je bilo ono,manje za čovjeka,dva,s time da smo imali pet likova sa rankom 5-7.
E da,totalno sam za grupiranje po kanalima,kada se igra.Ja jednostavno ne mogu i nije mi gušt igrati,kada smo svi (attackeri i defenderi) u istom kanalu.Naravno,uvijek zajebancija,smijeh,predobro je,ali sam sada navikao govoriti "svojima" otkud tko napada,gdje su suparnici,dogovaramo se kakvu ćemo taktiku,kojim putem ići,etc.
Eto.
Još jednom sry radi mojih ispada i ono,poraditi ću na tome.

EDiT: Samo da kažem ako netko treba ammo,ili medpack,a ja sam assault/medic,recite mi gdje se nalazite,a ne ono - mapa Laguna Presa,ovaj viče "ammo",pitam gdje je,a on će:
"Kod drveta"
a ono džungletina.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote