Citiraj:
Autor CyCl0p$
dajte ljudi sta vam je s tim izljevima zivaca i deranjem na TS, pa drugima unosite nervozu.
da nije bilo nepotrebne nervoze nema sanse da bi izgubili sinoc aricu.
ali jesmo i nema veze, opustite se, ne igramo za lovu nego zabavu. 
|
Bez TS-a je bezveze, istina Mansky je sinoć oboljevao pa je na trenutke izgledalo da je netko spojio
grašak na TS.

Ali i ja kadkad popizdim, npr. jučer popizdim na uav i odem zaklat lika u njihovu bazu, prikoljem njega, dođu još dvojica, njih sredim abakanom, skužim još trojicu na respawnu, sredim dvoje, treci puca po meni a ja bez metaka, gurnem wheel miša prema dole da ode na pištolj jer je brže od reloada, a on mi da ammo...i ona vidim da mi je killeru ostalo 1% healtha.
ps. sinoć rekao sebi da neću igrat već ić spavat u 11, nakraju ostali do 5ipo tj. ostali bi i duže da nije pao server.
@Viperus: ako smanjis brightness odu u svjetionik i provjeri jel sve ok, ja sam to napravio (br 0.5 i contrast 0.5) i zaboravio vratit pa kad sam uletio u svjetionik nisam vidio nista..a pustinjska mapa tj. igra je po defaultu svijetla, tesko ces to maknut.. btw., meni monitor kad ga stavim u game mode prebaci brightness na 100% (bole oči), da li svima tako ili je moj poludio? Samsung p2370.
pps. Manskju ćemo pustit one njegove instrumentale u pozadini da ga smiri..

Ali bi trebali radit pošten team balance, ne da uvijek imamo tim koji gazi (u koji se svi guraju) i tim koji se gazi (iz kojeg svi bježe, osim par naivaca).