View Single Post
Staro 14.04.2010., 13:31   #3153
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Nije stvar u tome,nego je stvar u tome što smo mi kao tim,te trebamo igrati kao tim (ne?).Ako vičem npr. "Cyc,dolazi s lijeve strane,po boku tamo s mora",a ti trčiš desno i ideš glumit ramba,onda u kurac.I ako nisam barem 15. puta napisao "ammo",a tenk ide,dabogda prop'o u crnu zemlju.
Slažem se sa Constantinom da M60 ima prevelik damage,rate of fire i accuracy.Jebo to što me ubiju Nebbo,Zgmmax,ili matori Veki sa m60 i crvenom kapicom,pričam kad me jučer onaj isusov cycore izrokao na svakom spawnu sa isusovim m60.

Znam da je vama smiješno i zanimljivo slušati mene kada popizdim,pa psujem sve živo i mrtvo,ali meni tada baš i nije smiješno. Sinoć sam toliko puko da sam izašao sa TS-a,iz gre i otišao kupit cigarete,skuhao kavu i zapalio da se smirim.

EDiT: Najjače je kad vičem ovome ša vozi tenk/chopper da skrene,da ih je tu i tu masa,ovo ono - a on nema TS.

Najgora stvar je kad me tri-četiri puta za redom ubije lik trećeg ranka sa XM8 P.Ne bi blo tolko žalosno da ubije samo mene,ali glavom plate i Triumph,Veki,Cartmann.

Ali hej! Barem kad opališ raketu u drvo,ona se odbije i odleti u nebo,djeeeeeeea.

Show je ova igra.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote