Citiraj:
Autor domy_os
A jesi li probao podići HTTP server ili nekim port checkerom provjeriti je li port stvarno otvoren?
|
uglavnom ne znam kako ali to sve je riješeno. joke je uspješno testirao, tj. spojio se na server.
stvar je u tome, da taj ftp do prije dva dana nije radio. pokušavao sam negdje oko mjesec dana to sve naštimati da radi i nisam uspio. u biti sve vrijeme dok sam pokušavao nisam imao instaliran antivirus ni firewall, nego je bio samo ovaj od windowsa. i na tom FW od windowsa sam bio propustio čitav program i sve portove no bez uspjeha. krivca sam tražio u tome da taj program očito ne radi na windows 7 x64 verziji os-a.
jednostavno danas nakon pokušaja spajanja sa externom ip adresom, FW me upozorio na konekciju izvana i odmah sam znao to je to, radi.
uglavnom riješeno je na ovaj način, jednostavno ono što sam napravio od početka je da sam propustio određene portove na routeru, standarno postavio postavke u samom programu i to sad radi.
usput ima, tj. biti će tu još problema s tim svim, npr. puno puta me pita za password mada je već unešen, ne znam tipa kad nađem neki sherirani video wmp ga ne želi prikazati ili se video ne može downlodati (The login request was denied), sve to naravno kad se spajam preko ext. ip adrese no to je za neku drugu temu.
THX