Citiraj:
Autor thedream
Kako objasniti onda gašenje Infa Novac je morao biti problem, pa ne vjerujem da je IT publika nestala,doduše kvaliteta se već zadnjih par godina svela na turnire u PS2 i slično..jedan od najtužnijih svakako događaja kojih se nerado sjećam je gašenje Infa..
|
Novac je uvijek problem
Samo je pitanje s koje strane i u kojoj mjeri. Info sajam ne pratim duze, ali se itekako sjecam gorkih rijeci izlagaca na dizanje cijena ZV-a. Ako si ikad upoznao ijednu osobu izlagaca iz bilo koje sfere, onda ce ti reci koje su to igre. Dizanje cijena po volji; nagle izmjene bez najave i slicne makinacije. Godinama se tu zuc prolijevala na temu stalnih dizanja cijena. Mnogi veliki igraci koji bi i mogli platiti iz principa nisu htjeli placati takve cifre. Kombinacija inachenja izlagaca i blefa od strane ZV-a.
Dosta tradicionalnih sajmova nevezanih za ZV, koji kulturom navike postoje u ZG-u, rade pauzu vec dugo vremena i nije kod svih uvijek novac u pitanju. Ali Auto sajam koji je svake godine imao sve top modele rasprodane jos za trajanja sajma (nas zahvalni mentalitet pokazi se pred susjedom) bi bio zadnji sajam koji bi se vadio na recesiju. Nauticare sam ti vec spomenuo koji mogu 20x skuplje artikle uredno izloziti i jos im naci kupce u doba mracne recesije
Citiraj:
Autor thedream
Tamo sam redovito ubirao more kataloga,dok još nisam imao ni internet ni ništa..1997 još..i ranije ako se ne varam..za ATi Rage II+ DVD ( i kasnije Xpert@Play  )
|
Eh, to su neka druga vremena. Danas se vise industrije nazalost nema razloga tako obracati. Danas su katalozi mahom kao isprint zivecnih namirnica tjedne ponude nekog trgovackog centra. Zadnji Panasonic prospekt koji sam otvorio izgleda upravo tako
Povode se webom kao ogledaom svih prezentacija i koliko ima je zahvalna ekologija na tome - kreativnost i osjecaj prezentacije bas i nisu.