View Single Post
Staro 13.04.2010., 20:00   #1
Getriba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
kako naučiti programirati "komercijalne" programe

dakle, prije svega želim reći da sam prekopo dotični podforum i da nisam uspio nać informacije koje bi bile odgovor na moja pitanja koja imam. pa krenimo redim

dakle, upisao sam faks u nadi da ću već na prvoj godini naučit nešto koristno no međutim, ispada da nije tako
mislim, zanemarimo osnovno programiranje tipa "napiši konzolni program koji će računat standardnu devijaciju bla bla bla" to znam. mislim, smatram da to jako dobro znam, jer to nije ništa više nego matematika + snalažljivost u programiranju
ono što mene zanima, kako naučit programirat stvari tipa "program za teretanu" dakle, nešto što bi bilo komercijalne prirode. (to bi recimo bio program ono da ima bazu svih članova, datuma plaćanja članarina itditd...)
i kako to upakirat u neko eye-candy sučelje ?

još jedno za kraj, .net framework je zapravo podloga za programiranje koja je skup "gotovih" funkcija, algoritama itd. koja se koriste programeru za razvoj njegovih vlastitih aplikacija, tolko sam mogao pročitat. moje pitanje je, kako dobro ovladat time? koju literaturu koristit?
Getriba je offline   Reply With Quote