Bez brige, volim oštriji jezik u raspravama, daleko da sam se uvrijedio... dapače
Što se tiče nadogradnji, potpuno se slažem da je to kod desktopa puno lakše izvoditi, medjutim na svome primjeru to nikako da potvrdim. Naime svi kompjutei koje sam kupio, kad sam ih kupovao u spadali u gornji srednji razred i bili vrlo pogodni za nadogradnju (i stari p100, i Celeron 300a i Athlon 850 i zadnji primjerak XP 1700, za Ti4200 i vozi još uvijek OK, ali sat curi) medjutim uvjek su mi nekako OK do trena kad uglavnom kupim cijelu novu kantu (monitor jedini nekako prezivi dvije generacije) i ovo sto imam ustupim sestri kojoj je i više nego dosta. Tako da iz vlastitog iskustva tu inače vrlo upotrebljivu opciju mogu otpisati.
To što bi ga nosao okolo, ne znači pod rukom stalno nego doslovno prenošenje od jednog mjesta do drugog, vjerovatno u ruksaku (i to rade danas za laptope) a kako imam skoro 2 m i 100 kila još tri i po na grbači i nisu problem)
LCDi na Laptopima su dostigli u nekim slučajevima jako dobru kvalitetu a 15 '' mi je skroz ok
Upravo sam pročitao članak u vidiu o novim X800 mobile i 6800go varijantama sa 12 pajpova i snagom destop varijanti. tako da uzimam definitivno jednu od the dvije (vjerovatnije ATI)
Cijena će po mojoj procjeni biti oko 40% veća nego da isto strpam u kantu što mi je isto ok, pogotovo jer ću uzeti na firmu i na rate... pa živjeli nosorozi!!!!