Jaj, jaj, jaj...
Ova maskica sta mi danas dosla za k850, majko mila :s
Kao prvo, ako imate doticni mob, nemojte kupovat i upustat se u mjenjanje maskice jer da bi je promjenili trebate doslovno rastepsti cijeli mob (skinuti ekran, tipkovnicu, zvucnik, kameru, drzac baterije, ma doslovno rastavit totalka mob). Drugim rijecima, budite sretni sta vam mob radi, makar izgledao kao da je dosao iz rata

Kao drugo, maskica je dosla malo puknuta sta mi nije ni tolko smetalo jer se to ni ne vidi bas.
Kao trece, oni koji znaju kak k850 izgleda, od naprijed gdje pise Sony Ericsson, taj dio opce nije bio u komadu sa ostatkom prvog dijela maskice, isto tako od iza, ona plastica plocica na kojoj je logo bila je odvojena od straznjeg dijela maskice. Halo?!?!?! Kaj bi ja to trebal doma ljepit s necime ili sta, aj da su jos poslali ljepilo, ali nista

Kao cetvrto, ona tipka gdje se mjenja da se slika ili snima video ili playback, te tipke opce nije bilo nutra, a sa stare se nemoze skinut jer je tak slozeno.
Kao peto, od 2 potrebna šrafcigera jedan je bio pogrešan.
Kao šesto, tak sam bil sretan kad je to stiglo da sam odma dao full pozitivan fidbek
I tak ja sav razočaran, bez imalo nade kontaktiram trgovca i objanim mu svoju situaciju. Na opce iznenađenje dobivam povratnu informaciju u roku par minuta i veli mi Đeni da joj je žao sto je opce doslo do ovakve situacije i da mi nudi ili novu maskicu ili ful rifaund. Ja sam joj napisao da ako mi garantira da cu ovaj put dobiti sve kako spada nek mi posalje maskicu, a ako ne onda nek vrati lovu. Kao sto sam sumnjao poslala je lovu nazad, jos se jednom ispricala i to je sad kao hepi ending
Vraga je to hepi ending

Imam rastavljen k850 na stolu kojeg jedva jedvice znam spojiti skupa, ali ga nemogu jer imam staru maskicu koja je u totalnoj banani i ovu kaj mi je ostala, a nemam koristi od nje. Ajde, mogu biti sretan opce sta sam dobio lovu i ne preostaje mi nista vec da nađem novu koja ce nadam se biti ok.
LP, morao sam se izjadati