poslo sam mail na neku australsku straniu koja ima u ponudi taj "daljinac" al nes mi kukaju.evo odgovor njihov
Citiraj:
Good Morning,
Please be advised that the part number requested will not suit this notebook as the A300 series use Expresscard slots and not PCMCIA.
Could you provide the model number from the base of your Toshiba laptop.
Depending on the model of your laptop, the model number will be appear in one of the following formats.
Toshiba Tecra = PTXXXX-XXXXX
Toshiba Satellite = PSXXXX-XXXXX
Toshiba Satellite Pro = PSXXXX-XXXXX
Toshiba Qosmio = PQXXXX-XXXXX
Toshiba Portege = PPXXXX-XXXXX
Toshiba NB = PLLXXX-XXXXX
Once I have the model number of your machine I will be able to locate an alternate part.
|
Meni sa strane i pise "ex" , ima gore slika , to valjda znaci Expresscard.ma dobro kakva j da je samo da postoji.
nemam tv tuner naravno, al nije da je bas striktno uz to vezano.AFAIK nijedna toshiba a300 nema tv tuner a sve imaju tu rupu.
ps
malo o drzanju cijene
u 01/2009 sam kupio taj laptop za 5000 kn
guglajuci za tu toshibu , naletjeh na cijenu nove
http://www.autronic.hr/cms/Detaljno....Kategorija=209
I know I know dosla je a500 , cijena je tu negdje , ali zasto onda drze ovu a300 uopce ,bar da cijenu spuste.
Stvarno sam jako zadovoljan laptopom-nikak da posteno iskustvo napisem u onom top tridu na ovom podforumu-jedino kaj bi promjenio je da slova malo vise svjetle,po mraku nis ne vidim, i to kaj bi stavio da se ima neki daljinac u kompletu.