View Single Post
Staro 13.04.2010., 14:01   #6
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
Jel se sjecas kad sam ti rekao da onaj rom koji sam stavio najbolje radi sa 1.17.25.09, na što si ti rekao da je to za blackstone???

E, to je radio za blackstone ali postoji isti taj koji je prilagođeni Diamondu, samo se mora prije napraviti security unlock da bi se stavio. Da ne duljim, imas ovdje thread pa vidi da nebi ispalo da lazem

>>>KLIK<<<

Sad moram samo proucit kako se to radi, ali prije toga formatirat mob mtty-em da pobrisem kako velis smece koje je ostalo od prijasnjih romova

EDIT: evo, upravo sam napravio format i digao windowze preko mtty-a, sad samo moram prouciti ovaj securty unlock da ožežem radio od blackstonea
Znam.čital sam..ali gle..taj radio 1.17 je u suštini izvađen iz uređaja za JUŽNOAFRIČKU REPUBLIKU...čitaj ovdje !

i lik je promjenio samo header RADIJA u hex editoru za Diamond...sad kak budu driveri radili to je druga priča..uglavnom, radio je jedno vrijeme okej...a onda je dosta "trokirao" pa sam mob jedva i upalio...morao sam sve raditi prek SD kartice jer je USB potpuno isključio iz funkcije !...

Sad baš gledam da si kupim Diamond za eksperimentalne svrhe ( novi naravno,jer ak kupim polovni onda nemam pojma kaj je bivši vlasnik sve radio s njim )
Osim toga...radim u hexu "task29" za Diamond uređaje, bez upotrebe mitty-a..evo tu sam postao, pa ću vidjeti kaj dalje..

tin. je offline   Reply With Quote