View Single Post
Staro 13.04.2010., 09:40   #4470
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Ovo ko da sam ja pisao . Prvih 10 epizoda je bilo govno , sramota za SG serijal, sve neki Marisol-style dogadjaji, ali na svemirskom brodu (ovaj voli ovu, ona je_e drugog, izmjene se sa ekipom na zemlji, medjusobno jos je_u dalje, ovi bi vladali, oni bi vladali, mimi bubu...). I sad napokon jedanaesta epizoda ko da su sve scenariste otpustili i zaposlili nekoga ko ima Cojones™ i zna kako izgleda dobar Sci-Fi. Samo da nastavi ovako i ko bog, progledat cu im kroz prste za prvih 10 epizoda. Dakle dobitna kombinacija je:

- red fajtova u svemiru
- malo cool spaceshipova
- red time travela / alternate universe spika
- po 5-10 minuta po epizodi za razvijanje odnosa medju likovima
- 0 romanse, ili 5% max, iskljucivo "usput" (dakle, ubijemo 5 aliena i skuzimo si kako smo si medjusobno cool, itd.)
- red mačo sranja
- neka glomazna prica koju to sve slijedi kroz X sezona (citaj: ST:Voy povratak kuci, ST:Ent Xindi, SG-1 System Lordovi/Replikanti, itd.).

Zaseru li 12-tu epizodu, napisat cu pismo ko onaj tip sto je pisao zato jer mu je Zagrebparking digo auto, i poslat supcima koji rade taj SG:U.
Hvala tebi i angelusu, universe nisam mogao gledati nakon 4 epizode jer sam htio zadavit redatelje.
Universe je frikin Dawsons Creek u svemiru, di je SG mladosti moje sa velikim firefightovima, komedijom i epic događajima.

Zbog smeća od universa krenuo sa flash forwardom