Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor trouble
Jesu,nitko nije reko.... recimo to je ko usporedba ko Dacia i Mercedes....i Dacija vozi,mos cik upalit u cikobernici,nastimat radio Cibonu,spustit prozore i kruzat po gradu. E sad,s Mercedesom ces nes i pohebat a s Dacijom moras manijakalno silovat neku na zadnjem sicu...al sicevi su opet tu,ko i na Mercu 
|
Ovo je prestrašno..
Citiraj:
Autor trouble
Samo sam reagirao na to da se "krade A4tech" dizajn i da se koristi isti hw kao u Logiju  (to ni čimpanzama nebi palo na pamet brijem)....e pa nece ici,ne krade se nego se uzima njihov proizvod koji je u mom slučaju bio ćesme,pogotovo pored Logitecha. I da,nemremo prdnut dalje od Logitecha zato kaj su realno gledajući najbolji u tome što rade,već dugi niz godina. BTW,preskočio sam 518 jer mi je Dual Optical radio 10(riječima DESET) godina intezivnog napucavanja u fps-ima. A imao sam i A4tech,kako uredske tako i ove nesretne gejmerske verzije i slobodno mogu ustvrditi:
Ono šta je Mercedes za Daciu u automobilima...to je Logi za A4tech/Genius i ostale poluproizvode u računalnoj periferiji.
|
Ovo je malo manje strašno..ali i dalje - strašno.
@rak21,to je utjeha potlačenih i nemoćnih(što inteligencijom,što parama) - da su i sa jeftinijim automobilom dobili(ili imaju) klasu iznad, pa sve Passat-lije redom vole reći da imaju automobil klase Audija A4, kad smo u tako masivnom OT-u,nemaš samo osjećaj,da se bolje voziš, šta god to značilo,jer mi frend ima Passat-a novog,i često ga vozim kad se on nalije,kao i on moj auto uostalom,i mogu ti reći da nije isti osjećaj,ni približno. Kažem,čista malograđanština,usporedba Golf 5/6 i Audi A3,i Passat / Audi A4..pokušaj liječenja kompleksa jer mu je falilo nekoliko tisuća ( pa i desetak) za kupnju Audija.  Poznato mi je to..
VW uvijek kod Audi vozača izaziva podsmijeh,kao što Audi kod VW vozača izaziva osjećaj jednakosti istog koncerna..tako ti je čista analogija i ova periferija o kojoj razgovaramo. Logitech košta više,kvalitetniji je,a traženjem zamjenskih gaming miševa kod konkurencije stvara se jedan privid kvalitete,na čisto subjektivnoj razini korištenja. To ne znači da je A4 tech loš,niti da je Logitech Bogom dan,već da je takva rasprava - debilna, jer nijedna strana neće napustiti argumente kojima se brani,prva da je za manje para dobila približno isti,ili čak bolji i napredniji proizvod,a Logi useri kao trouble,će im se smijati da su kopljima i uz najjači model,iza prosječnog iz ponude Logi gaming miševa,što po kvaliteti izrade, preciznosti lasera/optike,ergonomiji itd itd. Kotlovnica OT-a ti je takva rasprava,ne treba se na to spuštati..
Zadnje izmijenjeno od: thedream. 13.04.2010. u 10:12.
|