Citiraj:
Autor medo
Probao sam to sada. Ništa mi nije zveckalo niti su mi sluške vibrirale na uhu, a poglasnio sam par stvari i THX subwoofer test toliko da ih više nisam mogao imati na glavi koliko je bilo glasno.
Jesi siguran da ti je driver dobro sjeo natrag kada si ga ponovno sastavljao? Ovu spužvicu koja naliježe na uho također moraš malo jače stisnuti da sjedne do kraja.
|
Nije da dolazi do zveckanja i slusalice sam sve dobro stavio/učvrstio/zašarafio, nego dolazi do laganih vibracija , koje sam lagano smanjio postavljanjem one pjene koja je bila visak nakon prvog moda. Napominjem to sam primjetio kod velikih glasnoca.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Ajde priznajte, koliko Vas je to napravilo sa sluškama koje su još pod garancijom "BILE"
Ja bi se isto upustio u Mod, ali ipak mi nekako drago da zadržim garanciju!
|
Ja sam napravio mod, jos mi 1,5 godinu pod garancijom. Kao sto je ntko vec napisao, procjenio sam da su slusalice kvalitetne i da nece doci do problema. Dvojica frendova ih imaju po 2,5 godine i iste su kao i moje kad su bile nove. Isto tako nisam nigdje na netu vidio da su nekom crkle sam od sebe. Sa ovim drugim modom su prodisale, bas dobio na svrstini i volumenu, ukratko isplatilo se. Ionako ih ne mislim prodavat ili nabavljat druge dok god budu radile
Netko je spomenuo da ima i drugih brandova sluški, ali eto kod nas je Senn ja popularan, dosta ljudi ga ima, zadovoljni su s njim i samim tim ga preporučuju drugim potencijalim korisnicima.
Bas bi bilo super kad bi netko tu sa foruma recimo imao HD600 i da se onda nas par skupi sa jednim modanim HD555 i direktno usporedimo sa HD 600 koje kostaju oko 2000 kn.