View Single Post
Staro 12.04.2010., 15:47   #9
luks 88
Premium
Moj komp

luks 88's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor hypnomidat Pregled postova
mozda da probas sa emfibandom...unisatva vibacije...+ ta spuzva iz dobrog zvuka...
ja sam sebi cijeli auto obljepio sa emfibandom(2kilovata muzike u autu),razlika nebo i zemlja...fiat ima slabi i tanki lim,makon emfibanda sam se preporodio...
kak ozgleda emfiband i di ga ima za kupit, nisam nikad čup za to?

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Akasa Paxmate

Ovoga je jedno vrijeme bilo u Linksu. S tim sam si ja obložio kompletno kučište i satelite od bivših Z-2300 s unutarnje strane.

Ono iz chipoteke je namijenjano za zvučnike i ubija primarno bas frekvencije. Nije nešto posebno efikasno za kučišta i zujanja ventilatora na višim frekvencijama.....
ovo Akasa je super, samo ga nisam niti preko interneta uspio nać za naručit, kod nas mislim da ga nema nigdje.
koliko gledam po PC dućanima više NITKo ne drži te izolacije,znam da je prije bilo toga...
kak si ti zadovoljan s tom Akasom,dal stvarno ubija zvuk primarno na višim okretajima ventova i kakva je na nižim (ispod 1000rpma)?

ja sam se iznenadio sa XPS-om, nitko po forumima nije to predlagao i probao,ja sam išo probat i ugodno se iznenadio,2 muhe jednim udarcem, a cijena je 20 kn za pol kvadrata debljine 2cm, probajte...

Zadnje izmijenjeno od: luks 88. 12.04.2010. u 17:01.
luks 88 je offline   Reply With Quote