Ispricavam se na duplom postu,ali da bumpam temu.
Naime,jucer sam cijeli dan izgubio pronalazeci gresku,i NISAM je pronasao. Uopce ne znam sto je.
Kasnije vise nije htio ni Winse instalirati,srusio bi se. Tako da sam sada siguran da je hardware u pitanju,pa stv ne znam.
Probao sam SVE. Probao sam sa svakim keksicem memorije posebno,probao sam s drugom grafom,drugim napajanjem,drugim kablovima,drugim DVD RW-om,probao sam izvan kucista to napraviti,probao sam sa dva napajanja(jedno napajalo MBO,a drugo ostalo),probao sam s drugom maticnom...i uvijek isti problem. DOduse,na ovoj drugoj maticnoj(za koju nisam siguran da je 100% ispravna) se dogadja to da prilikom instalacije Winsa komp smrzne,i samo restart pomaze. I to svaki put na drugom dijelu instalacije(govorim o onom meniju nakon kopiranja podataka na HDD). Napravio sam check disk preko recovery konzole,nasao je nke greske i ispravio ih,al opet isto. Probao sam iskljuciti drugi HDD i przu,al opet isto.
LUUUUD sam vise. Sta da radim?!?! Jedino mi jos preostaje da promijenim MBO,da nadjem neku za koju sam 100% siguran da radi,jel za ovu nisam siguran(to sam nasao u jednoj kutiji)
Molim vas pomoc,danas navecer cu pokusati opet nesto poduzeti.