Nikakao ne stedjeti na napajanju meni je jedno noname koje je doslo s kucistem (ah da znam bio sam mlad i lud

) sprzilo hard pred 2 godine (srecom samo njega -no nesrecom za 100-tinjak save game fileova i sati i sati igranja Baldurs Gatea 2 koji su bili na tom disku). Ne trebas stedjeti ni na misu i tipkovnici za oko 80 kn odlican Logitech-ov opticki mis i 180kn Microsoft multimedia keyboard(ili u kompletu s optickim misom 210kn) to mozes kupit kad hoces.
Sta se tice zvucnika rade kupi slusalice

ili ako imas liniju u blizini audio kabel jer ti uz komp su katastofa(nis ispod 300kn ni gledat jer medu njima nije neka razlika pa gotovo da mozes uzeti i ove Codegen speakers S2-007-CAC9, 6W RMS, srebrno-crni 25,23kn

)
Citao sam tvoje prijasnje topice i postove i svejedno mislim da je graficka malo "tanka" i vec sad se cini kao "usko grlo". Decko bi sigurno htio i kakvu igru nabacit s ovom tesko. Sta znaci 1000kn vise za graficku za srecu djeteta.
Ako bi se mogao rastegnuti do ovoga: Gigabyte Radeon 9600XT 128MB DDR, TVout, DVI 1.197,61kn makar bi idealno bio trenutni best buy Albatron 6600GT, GF 6600GT AGP, 128MB, TV out, DVI Novo! 1.637,14kn
Vidim da se kupuje na kredit tih u prvom slucaju 800kn vise je kakvih 75kn vise njesecno na 1godinu.
Inace mislim da je 5000kn premalo za komp s monitorom. 5500 il 6000 plus monitor bi bilo idealno(cak bi se i 6600 i AMD 64 nagurali unutra) no nazalost novac ne raste na stablu.