Moje misljenje je ovakvo: Jos uvijek stoji ona izjava nvidie da novi fermi moze podnijeti RADNE temperature i do 115 stupnjeva, to bi znacilo da ako kartica svaki dan radi na 115 da joj nece nista bit u roku od 5 godina, to meni zvuci besmisleno ali to bi ttrebao testirati, kao sto sam vec reko, neko je treba kupiti,spustit hladenje na 60% i pustit je da radi 20 dana pod furmarkom na extreme burningu,ako to prezivi onda ekipa iz nvidie nije lagala, ja osobno ne vjerujem da moze to podnijeti, ali ima 2. svar, osobno smatram da na forumu niko ko ima puno pameti nece uzet novog fermija, jer to ej totalno glupo, kupis karticu koja trosi nuklearnu elektranu struje, grije se ko toster, jer bez obzira sto oni govore ja se nebi osijecao ugodno igrajuci crysis a u kutu pise 100C, a nasuprot tome jedva je nesto malo bolja od 5870, pa zasto jednostavno ne kupiti 5870 vapor x i miran si lol, ima 3. stvar, moze fermija uzeti neki nvidia fan sa foruma, ali on ce cistiti prasinu, dodati jos koji vent i odrzavati komp, a moze je uzet neki mali kreten kojemu tata kupi novog fermija i koji nosi komp na servis da mu covjek ugradi karticu jer nezna otvoriti komp, i onda ce se taj fermi naravno nakon godinu dana gusiti u prasini i pregorit, sto uopce nije cudno,nasuprot tome imam prijatelja koji nezna nista nego upalit komp i igrat cod,lik ima 4850, i taj negov 4850 se grozno gusi u prasini(ja mu otvorio komp pa vidio) i opet smo ga clockali i nije prelazio 85 i njega lijepo boli neka stvar jer mu sve uredno radi, ima 4. stvar koja ide atiju u korist, ako su temperature ovakve, nesmije mi ni past napamet da eventualno idem clcokat karticu, sto se kod atija bez straha moze, pa trebalo bi usporedit ovakvog fermija i clockanu 5870 LOL.