12.04.2010., 11:23
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Jelc
A ništa Brko-vrijeme nam je da se prebacimo na boćanje
To je krasan sport, vani si na friškom zraku, po pol dana samo sisaš gembač ili pivčugu i tu i tamo hitiš koju boću
Ženama se sviđa jer znaju gdje su im mrcine.
Lokalnoj samoupravi se sviđa jer ne košta puno.
Murji se sviđa jer su im svi propaliteti na jednom mjestu pa ih ne moraju tražit okolo, ma milina od sporta  
|
 hehehehehe...  viš, dobra ideja. još ako se neko pametan dosjeti da bi se kakva vatra mogla naložit i neka rešetka poprečit preko nje, boćanje će postati moj omiljeni sport
da, a ovo za Sunaru mi je rekao stariji brat od drugog golmana. Veli da je Pamić urlal i lamatal i u jednom trenutku rekal: "Kak ovo ne vidiš, konju jedan.." tras po tabli, ova se preklopila i opizdila Sunaru po zglobu  i sad je najvjerojatnije out za Zagreb u sredu.
edit:
Citiraj:
'Tko je ta ped.....?'
No današnji susret Pamića i novinara nije mogao proći bez trenerovih komentara na događaj u svlačionici i ozljedu vratara Sunare. Za one koji nisu čuli, Pamić je u poluvremenu udario šakom o tablu koja je pala i ozljedila Sunarinu ruku.
Ali, priča o ovome poprimila je veće razmjere jer se u novinama pojavila informacija da su u svlačionici 'letjele' i stolice. Bilo je to dovoljno da temperamentni Pamić eksplodira i nimalo biranim rječnikom počasti autora te priče.
- Tko je to napisao? Tko je ta ped.....? Reci meni tko je to? Reci neka taj gospodin dođe k meni... Taj gospodin je protiv kluba! To pustite, da je on budaletina koja ne voli hrvatski i karlovački nogomet i ne voli Igora Pamića ni nikoga! Ne govorim samo za sebe i sram ga može biti i tko ga je..! Sram ga može biti! Neka radi svoj posao i ostavi NK 'Karlovac' na miru. Otkud mu informacije da su se bacale stolice? Mogao bih je baciti i kad on dođe njemu na glavu! Neka bar napiše istinu! Ja se ne sramim subote i reći da je to bilo, mogli smo sakriti...
I varaždinski forumaši ped...
Očito iznerviran, trener karlovačkih nogometaša u sličnom je tonu nastavio paljbu i iskomentirao priče da dvojac Novinić – Vukman protiv 'Varteksa' nije igrao zbog navodnih dogovora dva kluba. Priče su se pojavile na varaždinskom forumu, a za Pamića autori tih priča su – pederi.
- To su obični ped... koji uopće ne znaju što je korektnost i što to znači biti sportaš i nogometaš! Prvo ću braniti njih dvojicu (Novinića i Vukmana op.a.). To su najpošteniji ljudi na svijetu, baš njih dva, i oni nikada to ne bi napravili. Zato njima poručujem da ga popuše! To nije korektno, to nije korektno prema tim dečkima koji su toliko pošteno igrali za 'Karlovac' i još su, nažalost, ozlijeđeni. I da se njihove ozljede iskoriste za takvo nešto, dakle to nije sportski. Evo, sad ste dobili jednog Pamića koji je jako ljut! Ma, nema komentara zaista, gluposti!
|
Pamić u emisiji svojoj nakon lažnih naklapanja novinara i Varteksovih forumaša 
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 12.04.2010. u 14:55.
|
|
|