View Single Post
Staro 12.04.2010., 10:40   #28
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Ementaler Pregled postova
Ako i naprave PC port, što čisto sumnjam, vjerojatno će doći sa godinom-dvije zakašnjenja . Al predobro igra izgleda, volim inače tu tematiku Divljeg zapada, trebali bi ju češće iskorištavati u igrama.
Potpis. Mene pogotovo zanima onaj open-world MMO-like dio igre jer odnedavna samo MMO-e igram (uglavnom, povremeno presiječem s nekom sp igrom ako je dobra).
A ruku na srce, pun mi je qrac elfova, dwarfova, aliena, svemira, letećih stvorenja, bacanja fireballova iz ruku, plamtećih mačeva i svih ostali sc-fi i fantasy sr*nja. Oduvijek su mi bile najdraže igre gdje su samo ljudi i klasična oružja, bilo da je riječ o (povijesnim) mačevima/lukovima/kopljima ili (suvremenim) pištoljima/puškama/bazukama.
Ali ono....stari dobri ljudi i kakva-takva realnost (koliko to u jednoj igri može biti).
Tako da mi ovo izgleda presavršeno zasad i točno ono što tražim već dugo vremena. Treba neku peticiju potpisat da ovo izbce i za PeCe, iako kao i drugi ovdje čvrsto vjerujem da čim im usfali malo šuške odmah će se radit PC verzija. Samo što će to trajat forever...ne kužim kog vraga nisu razvijali paralelno za konzole i PC, kao što gotovo svi developeri danas rade...