Citiraj:
Autor Cartmann
Pbbans je dosta koristan jer inaće admini moraju birat tko je cheater, a tko ne. Mislim da me xGame sinoć upucao 12x za redom (ok, prvih par puta je bilo dok smo Nebbo i ja učili in-game komande), ali nakon toga što god napravio (uzeo armor, magnum ammo, anti sprejanje,..a on 3-4 lvl i nema ništa od toga) ih svake borbe prsa u prsa on pobjedi, 10+ puta za redom...i baš pitam sinoć ekipu što napravit ubuduće u takvom i sl. slučaju, da li zaključiti da ima aimbot i banirati ga ili ga pustit pa da pola ekipe urla da imamo cheatera, a pola da nemamo...ja nemam srca nikog banirat bez da sam 100% siguran, a to nikad ne možeš pa bolje da tu brigu vodi pbbans.
|
Ti to mene za cit optuzujes lol, samo sam se zaletavao na plantove i plantao, jbt pa cijeli sarzer sam isucao svaki puta na tebe, a i u isto vrijeme smo se 90% slulajeva vidjeli, pucam uvijek u prsa ili glavu, pa sad tko kgoa prije ubije, jbg
A i 1vs1 je bilo, ono plantam dva plnta i negdje izemđu njih čekam, a što bi treba radit, koliko ste vi mene puta na onoj snježnoj ubili, gdje god sam bio si me heličem ubio ili tenkom, ili ona jebna "isprana mapa" kad me cyc (mislim da se da mu je tako nick), svakih 15s-20s snipom ubio, što sad bi ja treabo svakog takvog za varanje optužit, jednom ti ide jendom ne...i sam veliš prsa u prsa, znači da smo se međusobno pucali, i od kada lvl odlučuje o skillu, dobro u toj igra malo da jer je dosta toga zaključano, pa je onom lakše igrat tko je veći, tj tko je za nešto određeno nešt otključao