Čuju se bolje kad si raubao Bass na daljincu preko 50%,priznaj. A još ti fino zapne na 50,ali ne

,moraš ti odvrtiti.
Po meni kvaliteta visokotonaca na njima poprilično ovisi i o zvučnoj na koju su spojeni,dok je stanje bilo prilično komatozno na svim Realtekima koje sam koristio,situacija se popravila već sa najobičnijom AudigySE za 80kn, sad je to tu negdje sa ovim Musicom,a spojio sam ih i na EMU0404 PCI i Audiophile 2496,i ja ne mogu reći da ne "čujem" visokotonce u satelitima,kad čujem.
Nažalost,šta je sad najbolja kombinacija,pa lijepo to zvuči,nije tvoj frend ni lud

,ostaviti si sub od Z2300 i tražiti nešto bolje satelite,ali mislim da za autorovo spajanje,i poimanje zvuka,i stock Z2300 predstavlja odličan izbor.
Tim više što smo se složili da za tu cijenu od 100 eura nema boljih zvučnika,pa i više od te cijene,rekao bih. Kad bilo koje PC zvučnike spajaš analogno znaš da nisi sam,i da ti je pola posla izvor sa kojeg zvuk dolazi odnosno zvučna.
Realteku je Bass Redirection na nivou lupanja glave od zid,tu negdje se čuje,i naravno da visokotonci ne dolaze do izražaja kad se uguše u niskim i srednjima. Ali sa boljom zvučnom vjeruj mi da se situacija znatno popravlja. Ja ih slušam na 50% glasnoće na potenciometru na daljincu,za Bass govorim,i 40% Bass / 60% Treble,uz 33% Crystalizera u XFi panelu. Zvuči vrlo lijepo,bez krckanja i pri višim glasnoćama,bilo da se radi o filmovima,glazbi ili igrama,osjećaj je neusporediv sa onboardom,kojeg će imati autor.
Ali to ćemo čitati na nekoj drugoj temi.

Mislim da mu je najbolji potez kupnja za 100tinjak eura Z2300 i za 80kn AudigySE,do nekog drugog upgrejda.