Novosti za punkbuster, pbbans za streamanje traži da clan ima aktivan web i forum, probao sam im objasniti da njihov cilj nije imati hrpu polu-aktivnih smf foruma već je cilj da ekipa bude aktivna i poslao link na ovaj forum odnosno temu. Vjerujem da će bit razumni i prihvatit aplikaciju. Ipak kako treba imat i web, lakše mi je bilo dignut web nego njemu objašnjavat. Tj. činilo se lako jer sam već dizao joomlu, wp, i razne servere, ali prije 5-6g., sinoc se nisam mogao sjetit setupirat domenu. Dignut je zbog njih pa nemojte komentirat izgled, funkcionalnost i sl., ali ako neko ima volje dodavat vijest, faq i sl. jer su se već neki pobunili da spanamo temu svojim dogovorima.
www.pcebfbc2.info
Ja cu tokom dana dodat upute za korištenje teamspeaka i bfbc command centera jer je oko toga bilo najviše pitanja..
Pbbans je dosta koristan jer inaće admini moraju birat tko je cheater, a tko ne. Mislim da me xGame sinoć upucao 12x za redom (ok, prvih par puta je bilo dok smo Nebbo i ja učili in-game komande), ali nakon toga što god napravio (uzeo armor, magnum ammo, anti sprejanje,..a on 3-4 lvl i nema ništa od toga) ih svake borbe prsa u prsa on pobjedi, 10+ puta za redom...i baš pitam sinoć ekipu što napravit ubuduće u takvom i sl. slučaju, da li zaključiti da ima aimbot i banirati ga ili ga pustit pa da pola ekipe urla da imamo cheatera, a pola da nemamo...ja nemam srca nikog banirat bez da sam 100% siguran, a to nikad ne možeš pa bolje da tu brigu vodi pbbans.