I ja sam primjetio da nakon skikadanja spuzve, kad previse pojačam počne pucketat, iako sam i prije znao jače pojačat i to nikad nisam čuo. Govorimo o glasnocama koje nisu za druze slusanje, ali kazem, prije se to nije dogadjalo.
I moj mod skidanja plastičnog mesha je gotov, zvuk je stvarno bolji, prozračniji, bas dobio da definiciji. Vlako lak i besplatan upgrade sa HD555 na HD600.
Ne znam kako vas, ali ponekad pri glasnijim slusanjima smeta to sto se cijele sluske tresu. Znači povećana glasnoca +neka stvar sa basom i cijele sluske titraju. Malo sam to gledao unutra, slusao ih rastavljene. Ona plastika ne kojoj je driver je mogla biti malo kvalitetnija, gumenija pa bi samim tim i ova pojava bila izraženija. Pa sam mislio onu pjenu sto sam izvadio pri prvom modu stavit izmedju vanjskog kućišta i plastike na kojoj je driver. Jer vibracije započinju na driveru, prenose se na tu platiku i s te plastike na cijelo kućiste slusalica, a ovako bi izolirao driver i tu plastiku od ostatka kućista i samim tim smanjio vibracije. Pa slobodno podjelite svoja misljenja u vezi ovog moda.