Citiraj:
Autor Nixis
Znam da nisi mislio,ali sam zelio reci samo jer cinjenica je da se samo igram na PS3ju. No vecina ovdje vjerojatno nema PS3 i kuka zbog originala,ako sam nesto naucio,to je postivanje developera i igara,te mi nije problem dati 300kn za GOW III (ako ih imam naravno  ) No necu radi toga cmizdrit i misliti kako su te pare bacene,puno gamera je pohlepno i ponasaju se kao .... jer zele sve servirano i besplatno. U jednu ruku mi je drago sto je MW2 na steamu.
|
Ja isto nemam PS3 (sestra je vlasnica 250GB Slim modela), ali kolko se "družim" s tom konzolom - kupovanje orginala, tj. nemogućnost piratizacije je stvar s kojom se svi potencijalni vlasnici te konzole moraju pomiriti. U suprotnom nek jednostavno preskoče PS3 kao buduću kupnju.

Igra fala Bogu ima kolko god ljudima srce želi, te cijene uopće nisu pretjerane, a priče da je takav (kupovanje orginala) način igranja skup sport, su bajke za malu djecu. Pogotovo kad se pogleda vrijednost masovnog dijela ovdašnjih konfiguracija i frekventnost kupovanja novih komponenti. U usporedbi s tim cijena jedne PS3 ili PC igre je čisti sitniš.
Citiraj:
Autor Gjurovski
Hah koliko ja poznam njihov nacin poslovanja prije ce iskljuciti mogucnost gledanja filmova na njemu nego omoguciti gledanje .MKV fileova 
Prokleti lesinari 
|
Bome ni to ne bi bilo čudno, ali kak je prošlo ovo micanje
Other OS mogućnosti, mislim da bi ih korisnici žive pojeli za ukidanje reprodukcije filmova.