View Single Post
Staro 01.12.2004., 20:51   #8
Overvide
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Pink_Floyd
Iman bartona xp 2500+ , onda bi proda ram i matičnu(sl75frn2-l)!Koliko bi moga uhvatit? Koliko dođe corsair 2x512 neznan koji model ali ništa ne treba sad extremno , taman mi se potrefilo nešto para skupia za garnituru za motor pa na kraju jutros odusta od kupnje pa odlučujem uložit malo u komp.Naravno da si od pomoći!

Hvala svima !
kolko bi mogao dobit nemam pojma. odi na nabava.net i skini cijenu za xx %. također ovisi dal imaš garanciju, kolko je to sve staro itd. corsair imaš kupit u linksu pa pogledaj cijene i modele. najjeftiniji corsair je iz value serije. al po mom mišljenju ako već misliš sve to prodat onda prodaj i proc i zemi si dfi lan party ut i neki proc(athlon64 2800/3000) i ram - pretpostavljam da misliš overclockat, jelda? i ovisi kolko misliš potrošit para. recimo ja sam trenutno na mobilcu 2600,radeonu 9800pro, nf7-sl i 2*256 rama i moja sljedeća nadogradnja će biti negdje u petom/šestom mjesecu 2005. (kraj školske godine i krizma) vjerojatno ću si uzet neki s939 proc, nforce 4 ploču, pci-ex grafičku... pa ako se možeš još strpit pola godine znaš šta ti je činit
Overvide je offline   Reply With Quote