View Single Post
Staro 10.04.2010., 23:29   #277
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor bojler Pregled postova
Što znači zgrade su spojene?
Ako je u ulazu provučena inastalacije kroz PVC kanalice ili cijevi do svakog stana onda se moraš javiti u HT (T-com) ili kontaktirati izvođača radova, ako je to naveo na obavijesti, da si korisnik MaxADSL-a i da bi htio prijeći na optiku, nakon toga dolazi ekipa sa samoljeplivim kanalicama(da ne bude previše bušenja) i provlači ti dio instalacije kroz stan, a za njima stižu HT-ovi tehničari sa aktivnom opremom i puštaju te u rad.

Ako u ulazu ne postoji instalacija, onda predstavnik stanara saziva sastanak na kojem se mora više od pola stanara složiti da se izvedu radovi i potpisati ugovor sa HT-om o izvođenju radova. U ovom slučaju si još prilično daleko od optičke nirvane.

Tako je bar bilo kod nas u Osijeku prošle godine.
Jedna je zgrada, ali ima dva ulaza znaci posebno su oni i mi te je na njihovom ulazu stavljena ta obavijest (makar nemora nista to znaciti jer se svi zabune oko toga kam ko spada ), ali dok su to slagali prosle godine kolko znam prckali su u nasem i njihovom ulazu te navlacili kablove (mislim da imamo cijevi do svakog stana).
hmm najbolje bi bilo da ja nazovem ili posaljem mail na te informacije sto su ostavljene dolje makar mi se ne svida to postavljanje samoljepljivih kanalica po stanu :P
veve je offline   Reply With Quote