View Single Post
Staro 10.04.2010., 21:12   #1
mujica
črna jetra
Moj komp

mujica's Avatar

Datum registracije: May 2008
Smoking zone - birtije/kafići/ino

Dakle kako je od danas opet pocelo ovo nepušenje i popit kavu je postao problem, pogotovo za kišna dana, cak i u rodnome gradu, javila se jedna ideja.

Natipkati ovdje kafice/birtije u kojima je dozvoljeno pusenje.

Vjerujem da dosta forumasa pusi, a kava bez cigarete je ko zenska bez guzice ili selo bez crkve, uglavnom katastrofa, mučenje, a i nedo se bog zapit u nepusackoj birtiji. Opet, dosta ljudi putuje iz grada u grad, i ziher sam da im se neda lutat okolo trazeci di smiju začiriburit u piće, pa pomozimo si.

Probat cu azurirat navedena mjesta ovdje u prvom postu da bude pregledno, po gradovima/kvartovima.

Bilo bi super da se postuje neka forma tipa:
GRAD - BIRTIJA - ADRESA, kvart ili neki opis di se nalazi

POPIS:

ZAGREB

Strujić - Ferenšćica ubi me koji broj, ali to skoro nikome nije usput, uglavnom posllije Rubelja lijevo

M.V. Slasticarna u Trokutu - Kad udjes u trokut, vozi ravno do slasticarne (brijem da je 3. trokut), prva "birtija" s lijeve strane, smije se pusit na zatvorenoj terasi.

Kolding - Berislavićeva 8, ustvari je cijela birtija natkrivena terasa pa nema beda.

Pink - Međimurska (zapadni kolodvor)

Darling - Andrije Žaje 63

ZAGREB; CEKA DOZVOLU:

Alcatraz - Preradovićeva preko puta taxi stajalista + terasa onak bezveze na cesti

Limb - Preko puta FER-a, al se smije pusit u natkrivenoj tersi do dozvole

DUGA RESA; CEKA DOZVOLU:

Caffe bar Galerija - 300m od semafora na lijevoj strani + ima natkrivenu terasu do dozvole

Zadnje izmijenjeno od: mujica. 12.04.2010. u 16:17.
mujica je offline   Reply With Quote