Taj error ti je radi zakrcenosti servera,probaj za par minuta ponovo i trebalo bi raditi.
Osobno nisam iskusan u steamu,inace jucer sam kupio acc s MW2,ruski key.
Sto sam napravio,dakle:
Obrisao od starog acc sve iz common mape. To se napravi desnim klikom u steamu i delete local content.
Krenuo sam ponovo skidati. Samo MP sam skinuo,znaci oznaci se MP i fino Install.
Kad se skinu 4GB (tolko ima MP) i ako probate pokrenuti javljat ce se "Could not find localization.txt"
Tada uzmite iz zone foldera (s vaseg originalnog diska MW2 ili od "gusara") sve fajlove i kopirajte ih u stemapps/common/codmw2/zone/ .
Ako pita zelite li kopirati jer ima istih fajlova stisnite ne (mozete i stisnut da,al ko zna sto moze poc po zlu).
Tada kopirajte u main od steama,znaci: stemapps/common/codmw2/main/ sve localization_english fajlove (oni se nalaze u main mapi od originalnog diska MW2 ili od "gusara").
I sada vam ostaje da iz originalnog diska MW2 ili od "gusara" uzmete fajl ime "localization.txt" te ga kopirate u stemapps/common/codmw2/.
Pokrenete igru. Ako vam javi error "patch _mp.ff is different from the server" (tako nesto) onda morate skinuti patch_mp.ff s neta.
To je fajl koji je vezan za patchanje igre pa se moze desiti da na originalnom dvdu imate stariji patch,odnosno da igra nije updateana.
Taj patch_mp.ff mozete na ovom linku skinuti
OVDJE
Uglavnom taj fajl kopirate u stemapps/common/codmw2/zone/,kad vas pita da zelite prekopirati preko starog fajla,stisnite da.
I sve bi trebalo ok raditi.Vjerojatno vam se nece javiti patch_mp.ff problem no za svaki slucaj neka bude tu rjesenje,jer se cesto desava.
Ovaj postupak gore meni radi s ruskim keyom. Tako da Matt,moze biti da si nesto zaribao,prekopirao krivi fajl i ovaj naide na konflikt ili neslaganje i odma shvaca kao da nije instalana igra. Ne znam drugi razlog,probaj ovako.