View Single Post
Staro 10.04.2010., 19:57   #72
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Heh bojim se da nis od toga, ipak vecina toga HD materijala su BluRay ripovi sto se kosi sa njihovom politikom jer su upravo oni koji su gurali taj BluRay kako bi opet monopol kakav takav drzali
Ko zna, možda ih ova hakiranja koja uzimaju sve većeg maha, natjeraju da jednog dana progutaju ponos i knedlu, pa ljudima fino u updateu serviraju službenu podršku za sav mogući HD.
Citiraj:
Autor Nixis Pregled postova
Nisam shvatio poentu,inace se sam financiram sto se toga tice,no uglavnom se samo igram na PS3ju,tu i tamo malo muzike i koji film pogledam,pa nisam shvatio HD materijal,sto tocno pod tim zelis?

A i osobno nemam LCD tako da..
Govoril sam općenito, nije se odnosilo striktno na tebe.
Ja sam se samo nadovezal na tvoj post o negodovanju ljudi, jer IMHO jedina mana PS3 konzole, je taj vražji HD u 101 obliku, koji ljudi danas sve više "konzumiraju" i uzimaju zdravo za gotovo.
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
Oce ti reci da sa kompa mozes vuci BluRay rip nekoga filma koji je u recimo .MKV kontaineru koji ps3 nativno nemoze citat, moze uz pomoc nekakvoga programcica kojeg vrtis na PC-u (tvonky media, PSmedia server itd) i koji ujedno trosi neke resurse racunala (koliko sam ja primjetio netrosi puno tj neprimjetno)...
Točno to.
McG je offline   Reply With Quote