View Single Post
Staro 10.04.2010., 19:24   #566
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ono kaj si ti napisao nema veze sa ovim
I tekmom o kojoj pričamo.

Jer-jedno je kad dolazi klub ili repka sa otoka pa počnu njihovi tabloidi ili igrači bez imalo razloga srat i spominjat rasizam a nešto sasvim drugo je kad to sami napravimo na svojoj tekmi pa im damo razloga za takvo pisanje.

A budi bez brige da bu se o tome i te kako pisalo kad im bude repka sljedeći put dolazila.

Da ne spominjem da bude zbog toga i Ajduk dobil po ušima jer nije prvi put, totalno bespotrebno i glupo ponašanje...
U zadnje vrijeme se navija da se tekme repke igraju na Poljudu-ne znam baš da bu im ovo pomoglo.

to nije rasizam, to je podjebavanje igraca protivnicke momcadi, sto se radi otkad postoji nogometa valjda. drpicu se vikalo da mu je zena kurva, a crncima se huce i bacaju banane.
ne znam kakve to uopce veze ima s hajdukom, klub ne moze nametnuti publici kako ce navijat, jos jedna farsa UEFA-e, kaznjavanje kluba radi navijaca.

a sto se tice reprezentacije, neka ne igraju na poljudu, neka i dalje igraju na onom smecu i ruglu, ja im necu ic i nisam jedini.
i sve tako dok ne krepa markovic i reprezentacija konacno ne pocne igrat po cijeloj hrvatskoj

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.04.2010. u 20:32.
  Reply With Quote