Citiraj:
Autor Jelc
Ono kaj si ti napisao nema veze sa ovim 
I tekmom o kojoj pričamo.
Jer-jedno je kad dolazi klub ili repka sa otoka pa počnu njihovi tabloidi ili igrači bez imalo razloga srat i spominjat rasizam a nešto sasvim drugo je kad to sami napravimo na svojoj tekmi pa im damo razloga za takvo pisanje.
A budi bez brige da bu se o tome i te kako pisalo kad im bude repka sljedeći put dolazila.
Da ne spominjem da bude zbog toga i Ajduk dobil po ušima jer nije prvi put, totalno bespotrebno i glupo ponašanje...
U zadnje vrijeme se navija da se tekme repke igraju na Poljudu-ne znam baš da bu im ovo pomoglo.
|
to nije rasizam, to je podjebavanje igraca protivnicke momcadi, sto se radi otkad postoji nogometa valjda. drpicu se vikalo da mu je zena kurva, a crncima se huce i bacaju banane.
ne znam kakve to uopce veze ima s hajdukom, klub ne moze nametnuti publici kako ce navijat, jos jedna farsa UEFA-e, kaznjavanje kluba radi navijaca.
a sto se tice reprezentacije, neka ne igraju na poljudu, neka i dalje igraju na onom smecu i ruglu, ja im necu ic i nisam jedini.
i sve tako dok ne krepa markovic i reprezentacija konacno ne pocne igrat po cijeloj hrvatskoj