View Single Post
Staro 10.04.2010., 18:31   #1
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
BSOD i restartiranja,ne mogu naći problem

Pozz drustvo. Naime,imam jedan problem,kojeg ne mogu naci. Sestrin komp se od prije par dana(prije toga je stajao 10 dana nekoristen) poceo cudno ponasati. Sam od sebe se resetirao,nekad nije htio uci u Winse,bacao BSOD-ove a nekad bi normalno radio(nebitno sto se radilo na njemu).

Ja nisam znao sto je uzork pa sam isao redom:
-prvo sam iskopcao potrosace i ostavio samo sistemski HDD,problem ostao
-testirao RAM sa MemTest-om nekih sat vremena,bez greske
-skenirao komp AV-om(NOD32),nista nasao,neke sitne gluposti
-itd...itd.

Jucer sam uslikao BSOD koji izbaci,a to je ovaj:

Skuzih po njemu da je problem u driverima necega,pa sam isao danas staviti nove Winse,da bi prilikom stavljanja novih Winsa opet izbacivao BSOD. Pokusam opet instalirati,uspije i taman na kraju kada je 1 min remaining(XP je u pitanju) kad treba prebaciti na ono dalje restartira komp.

Da bi nakon toga Maxtor na kojeg su isli Winsi odapeo papke(vjerovatno zbog silnih restarta koji su bili posljednjih par dana),ajde,ponadam se da je on bio u pitanju i idem ja staviti Winse na drugi HDD(WD),ono ISTO .

E sad vise uopce ne znam koji je problem,dati cu vam sliku errora koje je izbacio kada sam usao u Winse nekako i sliku iz Event loga pa mi recite molim vas sto bi moglo biti.

Error:

Event log:

Konfa je:
Intel Penitum 4 2.8GHz HyperThreading (Northwood)
AsRock P4VT8+
3x 256MB DDR266
WD 40GB + IBM 60GB
ATI Radeon 9600 (128MB/128 bit)
TSST DVD prza
MS 350W

PS
Konfa u Safe Mode-u radi sasvim normalno(sestra je bila 3 sata na netu u Safe Mode-u) tako da ne vjerujem da je problem hardverske prirode .

Eto,danas navecer kad dodjem kuci cu probati to rjesiti pa molim vas da mi odg bar netko sta da isprobam.

Unaprijed hvala!

LP

mislav_os je offline   Reply With Quote