Pozdrav. Prije sam koristio winxp, da bi potom instalirao win7 na novu particiju i napravio dualboot koji je radio bez ikakvih problema. win7 je bio primarni boot te su oba dva radila bez problema i bila vidljiva. Danas sam odlucio formatirat winxp particiju i tu su nastali problemi.kad se instalirao xp, win7 je postao nevidljiv a tek kasnije sam procitao po googleu da je to zato sto bootmanager ne prepoznaje windows7. i onda sam napravio w7 repair jer sam procitao da ce winxp bit prepoznatljiv od strane windows7 bootmanagera. I kad sam ga repairo, win xp boot nije bio vidljiv te ga nikako nisam mogao povratit. I sad neznam kako da dobim dualboot natrag, a ovo sto sam procitao na googleu nije mi od neke pomoci pa ako netko od vas ima savjet kako najbezbolnije uspostavim dualboot win7 xp neka da prijedlog. vjerojatno cu ponovo morat formatirat winxp,ionako tamo nema niceg sad...da mozda probam izvadit w7 disk pa instalirat xp ponovo i onda ponovo ubacit win7 disk, dali ce to radit?
nisam namjeravao nista raspitivat i probat sam to rjesit, al mi glava vec puca i zelim to rjesiti nekako.hvala