Ja sam samo reagirao na to da pričam gluposti a pokazalo se obratno. Potom,naslov teme je
A4tech X7 Oscar Laser Mouse i obračao sam se za dotični miš. Dakle,imao sam MSI starmouse verziju toga miša za kojeg smo utvrdili da dolazi iz iste tvornice kao i A4tech(usprkos nedokazanoj tezi da MSI i Trust kradu taj fenomenalni dizajn miša i rade svoje kopije

). Nakon prvotnih simpatija izazvanih cijenom miša uslijedilo je par epic failova....miš nije htio trackat kak spada po većini poznatih podloga,kvaliteta izrade je iritantno loša(u usporedbi sa mojim 10 godina starim Dual Opticalom,kamoli novime Logijem....),scroll kotačić koji svijetli u XY boja(wau opcije) je ubrzo dobio otpor ravan vodenome..... uglavnom prelaz na G500 je bio osobna katarza nakon korištenja tog miša.
A ovo da je isti HW unutra....to bolje zadržimo za sebe,da nebi došlo do Logija onda ces na sud za ljudska prava u Strasbourgu morat
Doduše,ko zna,nekome ko je žešće ograničen budžetom....i fakat nemre 100kn više nažicat i priuštit si pravu stvar,možda je taj miš i dobar odabir za njega. Za mene nije i amen....